Gå till innehåll
Falköpings Cykelklubb
Falköpings Cykelklubb

Årets anmälan till barn- och ungdomsträningarna öppnar

Se info nedan och anmäl via Googleformuläret! :-)

Vi kommer att dra igång årets träningar under andra halvan av april och som vanligt är det torsdagar som gäller. Vi samlas vid motionscentralen (rundeln vid parkeringen närmast sjön) på Mösseberg 17.45 för att sedan rulla iväg 18.00. Vi är sedan tillbaka ca 19.00.

OBS! Nytt för i år är att de två äldsta grupperna kommer förlänga träningen med en halvtimme för att hinna med lite mer. Så de kommer vara tillbaka ca 19.30.

Vi kommer att starta upp torsdagen den 18 april 2023 och sista gången kommer sannolikt vara vecka 24. Vi får se om vi kanske kör sommaravslutningen lördagen den 15 juni och då att vi åker bort över dagen (vi återkommer om plats). Som planen är nu så kör vi träningen på Kristi Himmelfärd men nationaldagen 6 juni får vi återkomma kring.

Vi kommer att starta upp torsdagen den 15 augusti igen efter sommaren och kör sedan september ut så den sista gången blir 26 september. Sedan blir det tyvärr för mörkt kvällstid när vi sedan kommer in i oktober.

Så här är grundplanen datummässigt och skulle det ske förändringar så meddelar vi det.

Har man inte varit med och cyklat innan så får man vara med och prova 2 gånger innan man behöver betala medlemsavgift. OBS! Se texten nedan kring behov av ledare så antalet platser kommer vara begränsat. Av säkerhetsskäl vill vi inte ha för stora grupper när vi är ute i skogen och cyklar.

Ni som varit med föregående år har förtur till grupperna.

Barnet behöver vara (eller fylla under året) 6 år så att de orkar att hänga med i gruppen.

Gå gärna med i Facebookgruppen Falköpings CK Ungdom för att få uppdaterad information, men kika gärna på Falköpings Cykelklubbs hemsida.

Frågor kan mejlas till fckungdom@gmail.com

Medlemsavgiften för barn kostar 200 kr och för familj 600 kr. Information kring vart man betalar in finns på klubbens hemsida.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeITPpyQ8E2NmkQa7gV2sinKb5nqk6psPDcKcSK8MuoSlrhAQ/viewform?usp=sf_link Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2024-02-28

Senast uppdaterad: 2024-02-28

Författare: Eva Skymgård

Sponsorer

Klubblokal

Falköpings Cykelklubb
Eriksgatan 4
521 35 Falköping

Postadress

Falköpings CK - Cykel
Eva Skymgård
Öja Anders Svensgården 2
521 96 Falköping

Kontakta oss

falkopingscykelklubb@gmail.com