Gå till innehåll
Falköpings Cykelklubb
Falköpings Cykelklubb

Gruppindelning barn- och ungdomsmtb torsdagar

Här kommer nu gruppindelningen för i år. Vi kommer som sagt ha 4 st grupper i år, svart (snabbast), röd, blå och grön som är lugnast.

Ledare är i år Eva Skymgård, Mathias Staberg Länk till annan webbplats., Emil Sundberg Länk till annan webbplats., Tore Arnesson Länk till annan webbplats. och Jacob Björk Länk till annan webbplats.. Vi kommer rotera lite vem som har vilken grupp.

Som vanligt får man byta grupp om man känner att man hamnat i fel grupp.

Vi samlas den 20 april 17.45 vid motionscentralen för att rulla iväg som vanligt 18.00. Vi är tillbaka runt 19.00 som vanligt.

Glöm inte vattenflaska och hjälm.

Gå gärna med i gruppen Falköping CK ungdom MTB på Facebook.

Frågor? Mejla falkopingscykelklubb@gmail.com eller ring 0703-91 01 27 (Eva Skymgård)


NamnGruppHannes ThuvessonSvartNils PerssonSvartAngelo LindholmSvartAmadeus WiklundSvartOliver EmilssonSvartLiam filipsson dahlbergSvartHugo ForsanderSvartGustav NolbergerSvartPontus KarlssonSvartArvid PetterssonSvartLeia JalkstamRödVidar SundbergRödHugo FallgrenRödAlfons Stjern OlssonRödSigrid JohanssonRödAlfred EnhedenRödMagdalena StabergRödSaga PerssonRödAlvin EkBlåOscar JalkstamBlåSixten LindbergBlåHjalmar ArnessonBlåOskar LöövBlåHerman Stjern OlssonBlåSimon HöögBlåAstrid FrisbergBlåHilda GustavssonBlåVanessa GustafssonGrönOliver EnhedenGrönAlice SkymgårdGrönFilip AldénGrönJunie BjörkGrönLeo JohanssonGrönRut FalkGrönNoel JosefssonGrönFilip LöövGrönNils KlassonGrönFilip GustavssonGrönGustav LindbergGrönAlgot FrisbergGrön


Publicerad: 2023-04-12

Senast uppdaterad: 2023-04-14

Författare: Eva Skymgård

Sponsorer

Klubblokal

Falköpings Cykelklubb
Eriksgatan 4
521 35 Falköping

Postadress

Falköpings CK - Cykel
Eva Skymgård
Öja Anders Svensgården 2
521 96 Falköping

Kontakta oss

falkopingscykelklubb@gmail.com